Bestellen via de website is nog niet mogelijk...

Beste klant,

 

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om te bestellen via de webshop. Dit is vanwege het betaalsysteem wat onze website moet goedkeuren, waar nog wat tijd over heen moet gaan. Mocht u toch graag serveerplanken bestellen, dan kunt u het best een mailtje naar info.plankjc@gmail.com sturen.

Excuses voor het ongemak.

Bram Klein

Functie: Algemeen Directeur

Ik ben Bram Klein en ik ben 17 jaar oud. Ik woon in Zwolle en ik zit in VWO 6 op het Greijdanus College. In mijn examenjaar doe ik voor het profielwerkstuk mee aan Jong Ondernemen, omdat ik graag ervaring op wil doen in het opstarten en runnen van een bedrijf. Het lijkt me ontzettend leuk om, samen met een gezellig en enthousiast team, te ontdekken wat er allemaal komt kijken bij het ondernemerschap!

Thomas Meijerink

Functie: Managementsecretaris

Ik ben Thomas Meijerink. Ik ben 17 jaar oud en kom uit Zwolle. Voor mij wordt en is het runnen van een bedrijf een hele nieuwe ervaring. Ineens mag ik alles wat ik heb geleerd toepassen in de praktijk. Ik merk nu al hoe divers en uitgebreid de taken zijn die we moeten afronden. Toch wil ik proberen met mijn rust en plichtsbesef belangrijk te zijn binnen het bedrijf.

Ik hoop dat ik ga inzien wat er allemaal komt kijken bij het ondernemen en dat ik deze ervaringen later kan gaan gebruiken in de toekomst. Ik kijk er echt naar uit om met mijn vrienden iets moois te bereiken met ons bedrijf!

Joël van Dalen

Functie: Financieel Directeur

Na mijn twee diploma's van Ondernemerschap en Basiskennis Boekhouden te hebben behaald, is het nu tijd voor de volgende stap: het starten van een eigen bedrijf.

Ik zal mij eerst verder voorstellen. Ik ben Joël van Dalen, 18 jaar oud en ik vind het super om met vrienden aan dit project te werken! Ik hoop dat ik ga leren hoe het bedrijfsleven er achter de schermen aan toe gaat, hoe je moet denken in oplossingen en ik ga ervoor om ons bedrijf tot een mooi einde te brengen!

Nathan de Jong

Functie: Sales- en Marketing Directeur

Hallo! Ik ben Nathan de Jong. Binnen het bedrijf ben ik eindverantwoordelijk voor verkoop & marketing en uiteindelijk zijn we natuurlijk met alle directeuren verantwoordelijk voor de visie en volgende stappen binnen het bedrijf. Het is een mega unieke ervaring om met vrienden een uniek bedrijf op te zetten. Ik ben enthousiast over ons product en sta altijd open voor een gesprek, dus mail ons gerust. Wij kunnen namelijk zeker van onze klanten leren, graag zelfs! 

Ruben Petrusma

Functie: Directeur Personeelszaken & Directeur Klantenservice

Mijn naam is Ruben Petrusma, 18 jaar oud en een echte Zwollenaar. Als enige non-economist binnen de groep, begeef ik mij in een ontzettend leerzaam proces. Ik vind het fantastisch om door samen dit bedrijf te laten draaien, steeds meer mee te krijgen van wat er allemaal gebeurt, en een indruk te krijgen van wat er allemaal komt kijken bij het hebben van een eigen bedrijf!

Daarnaast ben ik graag onder de mensen, een eigenschap die erg goed van pas komt en ook binnen het bedrijf kan ik daarin van waarde zijn!

Als ik een reden zou moeten geven waarom ik in dit project gestapt ben, dan is dat omdat we samen aan iets bouwen. Alle mijlpalen, leerprocessen en persoonlijke ontwikkelingen. We maken het samen mee, en leren met en van elkaar! Ik geniet er ontzettend van, en dat kan alleen maar toegejuicht worden! 

Gerard Stokman

Functie: Directeur Inkoop- en Productbeheer

Ik ben Gerard Stokman en ik ben 17 jaar. Ik kom van een boerderij in Biddinghuizen en ik zit nu in VWO 6 op het Greijdanus. Omdat ik later de boerderij van mijn ouders wil overnemen probeer ik zo veel mogelijk ervaringen op te doen met het ondernemerschap. Toen ik hoorde dat we voor ons PWS de optie kregen om een bedrijf op te zetten was ik dus meteen enthousiast! Ik geniet enorm van het samenwerken en samen leren.